Göteborg 2018-06-19
 
Adecon Systems har tecknat avtal med TopRight Nordic avseende marknadsutveckling och försäljning
  
Med en verksamhet som huvudsakligen består av kölednings-och anvisningssystem i publika miljöer, har i dagarna Adecon Systems tecknat avtal med TopRight Nordic AB med uppdrag som ”dörröppnare” för den nya ljus-och glasteknologi som TopRight Nordic representerar. Avtalet innebär att Adecon Systems breddar sig med huvudsakligt fokus på TopRights produkter inom ”BrightSafety™”.
 
”Det var en ordentlig a-ha upplevelse när jag på ett tidigt stadium fick information om TopRights unika produkter och vad dessa kommer att innebära framöver. BrightSafety-produkterna kommer på sikt bl.a. innebära att människoliv skonas vilket är väldigt tillfredställande, säger Ernst-Olof Persson, VD på Adecon Systems AB.
                     
”Jag ser fram emot samarbetet med Adecon Systems, inte minst med tanke på det
stora nätverk som samarbetet möjliggör nu där Adecon Systems roll i huvudsak kommer att agera dörröppnare till intressanta och dedikerade marknader. Med detta samarbetsavtal spar vi tid och resurser vilket kommer att katalysera vår tillväxt”, säger Johan Sigurdsson, affärsområdeschef TopRight Nordic AB, affärsområde BrightSafety™
Stortinget Stortinget
Stockholm 2017-05-11

Stolt leverantör till Norges Riksdag. 
Under de senaste 5 åren har Adecon levererat köledningsstolpar och informations-displayer till Stortinget i Oslo.
Nyligen levererades en uppgradering eftersom man ändrat Stortingets logotype.
 ”Det känns väldigt bra att även ha viktiga kunder i Norge och vårt varumärke kommer att få stor exponering med tanke på alla VIP:s som besöker Stortinget”, säger Ernst-Olof Persson, VD för Adecon Systems AB som representerar tillverkaren FLEX i Skandinavien.

Marco Polo, Venedigs flygplats, har valt FLEX som leverantör för att utveckla och leverera ett modernt kundinformationssystem som innebär ökade passagerarflöden och trivsel.
FLEX uppdrag var inriktat på att möta starkt ökade passagerarflöden med modern lättolkad informationsteknologi.
Dsplayer och informationssystem har designats av FLEX i samarbete med flygplatsens unika krav.
Resultatet är fantastiskt. Breda LED-paneler som även anpassats för utomhusbruk i rostfritt stål med hög motståndskraft för väder och vind som har exklusiva inslag av glaspartier. Allt givetvis klart för att integrera med digital on line-information.

Länk till bildspel från installationen>>

Avspärrningsband med stolpar på Arlanda Avspärrningsband med stolpar på Arlanda

Stockholm 2016-08-22    

Adecon Systems vann Swedavias upphandling av avspärrningsband och stolpar till samtliga flygplatser inom Swedavia. 

Under de sista 20 åren har Adecon Systems varit en av flera leverantörer till Swedavias flygplatser avseende avspärrningsband och stolpar.  Förra året tog Swedavia beslutet att anordna en upphandling i syfte att samtliga flygplatser ska ha en enhetlig struktur & design som möter Swedavias krav på kvalitet och leveranssäkerhet. 
Upphandlingen avslutades i dagarna och det vinnande anbudet gick till Adecon Systems som representerar tillverkaren i Italien, FLEX Srl, i Sverige. 
Avtalet löper under 5 år med möjlighet till förlängning. Det totala beräknade ordervärdet är ca 13 MKr. 
”Det känns fantastiskt bra att ha vunnit upphandlingen. Prisförhandlingen var tuff men vi drog det längsta strået”, säger Ernst-Olof Persson, VD på Adecon Systems.  
”Vi ser nu fram emot en enhetlig struktur på våra flygplatser där köledningen utgör en central roll vid incheckningen och säkerhetskontrollen. Vi har historiskt mycket goda erfarenheter utav produktutbudet från FLEX, så vi har gjort ett bra val av leverantör”, säger Alberto Clandestino, inköpsansvarig på Swedavia.   
För ytterligare information: 
Ernst-Olof Persson, Adecon Systems AB    0708-350388    ernst@adecon.se 
Alberto Clandestino, Swedavia AB    010-109 0579     alberto.clandestino@swedavia.se

Knivsta 2013-02-11

Efter 30 år presenterar italienska Flex ny design på köstolpar

De traditionella köstolparna som Du oftast finner längs köerna vid våra flygplatser har i princip sett likadana ut i evinnerliga tider. Nu presenterar FLEX två helt nya typer av köstolpar vilket skapat stor uppmärksamhet hos inredningsaktörerna.
Svårigheten med att komma med nya innovativa idéer avseende ”nyttoprodukter” är svårt. Köstolpen eller Köledaren som kopplas samman med ett band har i princip sett likadana ut i ett otal år. De större kunderna, som flygplatser och Mässhallar har ju stora krav på funktionalitet och kvalitet och hur dessa produkter ska transporteras och lagras då de inte används.
Detta tillstånd har irriterat designavdelningen hos FLEX som är kända för utmanande interiörlösningar inom displayer, hyllor och profileringsprodukter. FLEX avdelning för köledare har alltid sin givna plats i katalogerna men nya modeller har lyst med sin frånvaro.
Nästa generations köledare ”Tendiflex Sphere” och ”Tendiflex X-Stream” presenteras nu i samband med de större möbel och inredningsmässorna.
Ni kommer att bli förvånade över resultatet, speciellt när Ni ser Er egen logotype eller varumärke tryckta på toppen av sfären på Tendiflex Sphere,  eller på panelen som är fixerad mellan de 2 blad som ärTendiflex X-Stream, säger Fausto Luca, FLEX VD och ägare. Banker, flygplatser, flygbolag och järnvägsstationer kommer nu ha möjlighet att profilera sig på ett helt nytt sätt, säger Fausto Luca vidare.
Dessutom kan utrymmena för logotype och varumärken enkelt ändras. Detta innebär möjligheter att profilera speciella engagemang, events etc. för några dagar eller några veckor.

Här kan du hämta broschyrer i PDF-format
För ytterligare information, kontakta gärna:
Ernst-Olof Persson
tel 0708-350388
info@adecon.se

Knivsta 2011-12-09

Premiär för Adecons nya transportvagn på Arlanda

De välkända köanvisningsstolparna på flygplatserna måste många gånger flyttas i samband med att golvytor skall göras tillgängliga för städning m.m. Mindre flygbolag med få avgångar håller även stängt under vissa perioder och vill ju givetvis snabbt flytta undan sina egna stolpar till förvaringsutrymmen när de har stängt. De traditionella transporthjälpmedel som erbjuds innebär dessvärre en dålig ergonomi för de som skall lyfta och stuva på stolparna.

Adecon Systems har tillsammans med Swedavia på Arlanda tagit fram en smidig transportvagn med ergonomin i fokus. Den är relativt billig att köpa in, tar liten plats och tar totalt 10 stolpar åt gången under transport.

För ytterligare information om transportvagnen APC-10, kontakta gärna

Ernst-Olof Persson
Tel: 08-34 60 90
info@adecon.se
 

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.